söndag 13 februari 2011

Första delen av mitt härliga dygn!

HEJ!

Nu är jag och Micke hemma igen efter ett härligt dygn i storstaden Göteborg! Vi åkte i fredags efter jobbet i snön som yrade ut på vägen. Men fram kom vi tillslut! Vi plockade upp Carl och Therese och åkte direkt till den libanesiska restaurangen "Chateau Beirut" som ligger i Majorna!

Maten var fantastisk god och bestod av 6 kalla rätter och 6 "varmrätter" som man fick plocka lite hej vilt av!


Istället för efterrätt så hoppade vi in och handlade mörkchoklad bland en jätte chokladhylla! Kvällen avslutades framför en bra film hemma i deras lägenhet!
Lördagen började med god frukost hemma hos dem innan vi for iväg till gamla stadiumXXL som var gigantiskt... (Nu hette den bara Stadium). Vi hade presentkort där så jag kan visa vad jag köpte senare idag!


Eftersom Stadiumet inte låg i cetrum så åkte vi givetvis även in dit och gick lite i och runt femman också! Vi hamnade på vårat vanliga lunchställe, alltså vid sushi/salladsbaren!

Vi körde hem dem och tog lite kaffe/te innan vi drog hem... På vägen hem så ringde ett annat gäng kompisar.... Mer om detta senare idag!

3 kommentarer:

  1. Hej Josefin!

    Blev lite nyfiken på vart sushi/salladsbaren ligger? Försöker alltid hitta något nytt bra matställe när man är i Götet :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Sofia! :D faktum är att den ligger i femmanhuset! Kommer du från parkeringshuset i femman och går "mot NK" så ligger den på höger sida så småningom!(postgatan) "Slimfood" heter den! :D Stor kram

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset! Kunde aldrig tro att det låg så nära, sushi är verkligen så gott!
    Keep om rocking!!

    SvaraRadera