fredag 12 oktober 2012

Fler show scener!

2 and à halv men, Ellen showen och the big Bang kulisserna fick vi tyvärr inte filma/fota p.g.a säkerhet eftersom de är fullt igång med de serierna!

Vi börjar med mina tankar om 2 kulisserna!

Även här så var de olika rummen mkt mindre än vad de känns på tv! Det var lite "okänsla" att inte få se det när Charlie Sheen var kvar för det ser ju annorlunda ut i deras hem nu när Aston är med! Ingen flygel t.ex! Ingången, altanen, utsikten är bara uppbyggt! Och det ser verkligen jätte fejk ut live men inte på samma sätt i tv?! Den spelas in på fredagar! Och publiken skratt spelas in och sänds med! Jag har för mig att ett avsnitt tar 5 dagar att göra?! Brian berättade oxå att ashton var lite snobbig och skulle ha den största ( riktigt stor mot de andras) vagn som stog utanför! ) de vagnarna är i storleksordning efter hur stora stjärnorna är!

T b b t då! Det som man reagerade på där var väl egentligen att trappuppgången som visas hela tiden var samma våning live hela tiden så de går upp å ner bakom" hissen bara"! Och för att göra det verkligt i serien att det skall se ut som olika våningar så ändrar de t.ex tejpen på den trasiga hissen, ställer dit mc papperskorg eller ngt liknande för att lura ögat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar